שיפודי סטייק מנגו מתובל
שיפודי סטייק מנגו מתובל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו סטייק פלנק, שיפודי במבוק, שימורי מנגו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה די טוב. נסו שיפודי סטייק מנגו מתובל, פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל, ו סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חרדל דיז ' ון, 1/4 כוס דבש, ו 1/4 כוס מנגו משמר בקערה קטנה כדי להפוך את רוטב טבילה; להפריש.
לטאטא יחד את מיץ התפוחים, רוטב טריאקי, 1 כף דבש, 1/2 כוס מנגו משמר, שום, פלפל קאיין, מלח, ופלפל שחור בקערה עד מעורבב.
תוסיף סטייק פרוס בצד ותזרוק למעיל. להפריש לרבד 10 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
הסר את הסטייק מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה הנותרים. תשחיל את רצועות הסטייק על שיפודים ספוגים. מבשלים על הגריל שחומם מראש במידה הרצויה של doneness, על 1 דקה בכל צד עבור בינוני.
מגישים מלווה ברוטב טבילת דיז ' ון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.