קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

שיפודי סינטה ים תיכוניים

שיפודי סינטה ים תיכוניים
גשו לסופר וקנו יין שרדונה מקליפורניה, פלפל טחון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שיפודי סטייק סינטה, שיפודי סינוס אננס, ו שיפודי סינטה צלויים עם אפרסקים ופלפלים.

הוראות

1
בשקית פלסטיק גדולה לנטילה חוזרת, לשלב את שמן זית, יין, מיץ לימון, שום, רוזמרין, אורגנו, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיף את טיפים sirloin, חותם, ולנער או למעוך כדי לוודא שכל המרכיבים מפוזרים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מניחים במקרר לפחות 8 שעות או לילה. ייתכן שתרצה לבדוק כמה פעמים כדי להתסיס את התיק ולוודא טיפים sirloin מושרים באופן שווה.תחמם את הגריל שלך גבוה.חוט את טיפים sirloin על 4 עד 6 שיפודים ספוג גריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מגישים מעל קוסקוס, פסטה, סלט או אורז.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.