תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יוגורט ותבלינים שיפודי עוף בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 259 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, אבקת שום, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו שיפודי פירות בגריל עם רוטב יוגורט מתוק, שיפודים טבעוניים בגריל עם רוטב יוגורט קוקוס ליים הודי מתובל, ו שיפודי שרימפס בגריל עם רוטב שמיר חרדל ורוטב יוגורט זית שחור (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור רוטב טבילה, לערבב את חרדל דבש שמנת חמוצה בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד הצורך. רוטב זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את כל החומרים המרינדה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים כל חזה עוף לאורכו לתוך 4 רצועות ארוכות, דקות. אתה צריך בסופו של דבר עם כ -12 רצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4
מניחים את הרצועות לתוך שקית פלסטיק בגודל גלון zip-top.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
יוצקים את תערובת המרינדה על העוף, ולסגור את התיק. לאחר מכן להפוך את התיק כמה פעמים כדי להבטיח כי כל החלקים מצופים במרינדה, ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
כאשר מוכן לבשל, להעביר את העוף למסננת לנקז את המרינדה עודף. עם ידיים נקיות, שיפוד כל חתיכת עוף, להשחיל אותו על קצה שיפוד. המשך עד שכל חתיכות העוף משופדות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מחממים את הגריל או מחבת גריל לחום בינוני. מבשלים כ 2 1/2 דקות בכל צד, בדיקת עוף עבור doneness לפני ההגשה (בשר צריך להיות אטום).