שיפודי שרימפס עם ויניגרט חרוך-עגבניות
שיפודי שרימפס עם ויניגרט עגבניות חרוך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שרימפס, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: שרימפס ג'ינג'ר עם תבלין עגבניות חרוך, שיפודי שרימפס עגבניות-בזיליקום, ו שיפודי שרימפס וטורטליני ברוטב עגבניות מיובשות.
הוראות
הכן ברביקיו (חום גבוה). לזרוק שרימפס עם מלח גס בקערה. חוט 6 שרימפס על כל שיפוד מתכת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
בינתיים, לחתוך בצל ירוק לחתיכות 3 אינץ ' ארוך, שומר צמרות ירוקות; דק פרוסות צמרות. קל מעיל 3 אינץ ' -ארוך בצל ירוק חתיכות ועגבניות עם 1 כפית שמן. גריל בצל ירוק חתיכות ועגבניות עד שלפוחיות מעט חרוך, פונה לעתים קרובות, על 2 דקות עבור בצל ירוק 6 דקות עבור עגבניות.
להוסיף הנותרים 3/4 כוס שמן, שרי יין חומץ, קאיין. להתמזג עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח.
להעביר 1 כוס רוטב לקערה קטנה; מערבבים ב 1 כף חצץ דק בצל ירוק צמרות ולהניח בצד.
מברשת שנותרה רוטב על שרימפס. גריל שרימפס עד מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
כף 2 1/2 כפות שמורות רוטב על כל אחד 6 צלחות, באמצעות גב של כף כדי להפיץ על צלחת. למעלה עם שיפוד שרימפס 1.
מפזרים שרימפס עם הנותרים דק פרוס בצל ירוק צמרות לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.