קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

שיפודים של לוריין וואלאס של עוף מרווה עם נקניק איטלקי מתוק

שיפודים של לוריין וואלאס של עוף מרווה עם נקניק איטלקי מתוק
המתכון לשיפוד של לוריין וואלאס של עוף מרווה עם נקניק איטלקי מתוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 916 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 77g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם נקניקיות, ירכיים עוף, שמן רוזמרין-שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-103 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוף בשומשום של לוריין וואלאס, עוף הקיץ של לוריין וואלאס, ו העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומקציפים היטב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
עד יום קדימה או 4 שעות לפני הבישול, לשטוף את הירכיים עוף במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. לזרוק את העוף עם 2 כפות של שמן רוזמרין-שום ורוזמרין קצוץ. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
צווארי עוףצווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה (350°f–450°F).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מניחים את כוס 1/2 של שמן רוזמרין-שום בצלחת קטנה להבריש את שיפודים בזמן צלייה. חוט 3 חתיכות של נקניק, עוף, מרווה משאיר לסירוגין על שיפודי מתכת. גריל שיפודים, מכוסה, עד צד אחד הוא השחמה ויש לו סימני גריל נחמד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
צווארי עוףצווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברשת עם שמן רוזמרין-שום, להעיף, ומבשלים עד הצד השני מבושל, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
צווארי עוףצווארי עוף
6
המשך לבשל, לסובב ולצחצח עם השמן, עד הנקניק והעוף מבושלים דרך, כ 10 דקות יותר. מכסים בנייר אלומיניום ולתת לנוח כמה דקות. כדי לשרת, לארגן את שיפודים על מגש גדול טפטוף עם שמן רוזמרין-שום הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
צווארי עוףצווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות