שיפודים של לוריין וואלאס של עוף מרווה עם נקניק איטלקי מתוק
המתכון לשיפוד של לוריין וואלאס של עוף מרווה עם נקניק איטלקי מתוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 916 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 77g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם נקניקיות, ירכיים עוף, שמן רוזמרין-שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-103 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוף בשומשום של לוריין וואלאס, עוף הקיץ של לוריין וואלאס, ו העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומקציפים היטב. תניח בצד.
עד יום קדימה או 4 שעות לפני הבישול, לשטוף את הירכיים עוף במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. לזרוק את העוף עם 2 כפות של שמן רוזמרין-שום ורוזמרין קצוץ. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה (350°f–450°F).
מניחים את כוס 1/2 של שמן רוזמרין-שום בצלחת קטנה להבריש את שיפודים בזמן צלייה. חוט 3 חתיכות של נקניק, עוף, מרווה משאיר לסירוגין על שיפודי מתכת. גריל שיפודים, מכוסה, עד צד אחד הוא השחמה ויש לו סימני גריל נחמד, על 4 דקות.
מברשת עם שמן רוזמרין-שום, להעיף, ומבשלים עד הצד השני מבושל, על 4 דקות יותר.
המשך לבשל, לסובב ולצחצח עם השמן, עד הנקניק והעוף מבושלים דרך, כ 10 דקות יותר. מכסים בנייר אלומיניום ולתת לנוח כמה דקות. כדי לשרת, לארגן את שיפודים על מגש גדול טפטוף עם שמן רוזמרין-שום הנותרים.