שיפון שאור
שיפון שאור דורש כ 16 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם קמח לחם, זרעי קימל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור.
הוראות
הלילה לפני שאתה רוצה לאפות את הלחם, להאכיל את המתנע עם 1 כוס קמח שיפון, 1/2 כוס קמח לחם, ו 2/3 כוס מים. כיסוי, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד סטרטר מורחב, 1/4 כוס מים, מלח, סוכר, שמן, זרעים, ו 1 כוס כל שיפון וקמח לחם.
מוסיפים פחות או יותר קמח לפי הצורך כדי לקבל בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד satiny.
מניחים בקערה משומנת היטב, ולהפוך פעם אחת לשמן את פני השטח. מכסים במטלית לחה. אפשר לעלות במקום חם עד הוכפל.
אגרוף למטה בצק, ולעצב לתוך כיכרות.
מניחים על תבנית אפייה משומנת. אפשר לעלות עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות, או עד שזה נשמע חלול כאשר חבט בתחתית.
אופים 20 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה קטנה, לערבב יחד 1/2 כוס מים 1 כפית מלח.
הסר כיכרות מהתנור קרום מברשת עם מים מלוחים. המשך לאפות במשך 25 דקות נוספות, צחצוח במרווחים של 10 דקות.