שיפוץ תפוחי אדמה אפויים פעמיים
מתכון "תפוחי אדמה אפויים פעמיים" עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלכם. תמורת 1.43 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -22 גרם חלבון , 12 גרם שומן , וסך הכל 463 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. לכו לחנות וקנו גבינת צ'דר, חמאה, עירית ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-45 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: בטטות אפויות פעמיים בחמאה חומה , תפוחי אדמה אפויים פעמיים , ולשון שור מבושלת פעמיים .
הוראות
אופים את תפוחי האדמה בחום של 190 מעלות צלזיוס למשך שעה או עד שהם רכים. מצננים.
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים אותה. מוציאים את העיסה, ומשאירים קליפה דקה. בקערה גדולה, מועכים את העיסה עם חמאה. מוסיפים את החלב, הבייקון, כוס גבינה אחת, עירית, מלח ופלפל. יוצקים עם כף לתוך קליפות תפוחי האדמה.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אפו בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.
אופים עוד 2 דקות או עד שהגבינה נמסה.