קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיפוץ תפוחי אדמה אפויים פעמיים

שיפוץ תפוחי אדמה אפויים פעמיים
מתכון "תפוחי אדמה אפויים פעמיים" עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלכם. תמורת 1.43 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -22 גרם חלבון , 12 גרם שומן , וסך הכל 463 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. לכו לחנות וקנו גבינת צ'דר, חמאה, עירית ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-45 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: בטטות אפויות פעמיים בחמאה חומה , תפוחי אדמה אפויים פעמיים , ולשון שור מבושלת פעמיים .

הוראות

1
אופים את תפוחי האדמה בחום של 190 מעלות צלזיוס למשך שעה או עד שהם רכים. מצננים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים אותה. מוציאים את העיסה, ומשאירים קליפה דקה. בקערה גדולה, מועכים את העיסה עם חמאה. מוסיפים את החלב, הבייקון, כוס גבינה אחת, עירית, מלח ופלפל. יוצקים עם כף לתוך קליפות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
אפו בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
מפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
אופים עוד 2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק