שיקגו בקר איטלקי (סגנון צלי סיר)
שיקגו איטלקי בקר (סיר צלוי סגנון) הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1333 קלוריות, 91 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 62 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 21 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם שום, יין, שום מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו שיקגו בקר איטלקי (סגנון צלי סיר), חזיר בקר איטלקי בסגנון שיקגו, ו קומבינות בקר ונקניקיות איטלקיות בסגנון שיקגו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לצלי הסיר: מקמו מתלה במצב האמצעי וחממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.
מפזרים בנדיבות את כל הצלי במלח ופלפל.
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הצלי מכל הצדדים עד להזהבה וקרמל; מנמיכים את האש אם השומן מתחיל לעשן.
מעבירים את הצלי לצלחת ומנמיכים את האש לבינונית.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, מערבבים מדי פעם, עד שרק מתחילים להשחים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את התיבול האיטלקי ופלפל אדום כתוש ומטגנים עד ריחני, עוד דקה.
מוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, בערך 30 שניות. מתפיחים עם היין האדום ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מוסיפים את הציר והטימין ומביאים לרתיחה. התאם את התיבול של הג ' וס.
מכניסים את הצלי חזרה לסיר עם כל המיצים שהצטברו ומכניסים לתנור. מבשלים את הצלי, הופכים כל 30 דקות, עד שהם רכים מאוד, 3 3 1/2 עד 4 שעות. הגבירו את חום התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מעבירים את הצלי לקרש חיתוך ואוהל עם נייר כסף. מסננים את הג ' וס דרך מסננת רשת דקה לקערה ומחזירים חזרה לסיר. מביאים לרתיחה ומתאימים את התיבול במידת הצורך. לאחר שהתקרר מעט, משוך את הבשר לנתחים קטנים יותר, חזור לג ' וס המופחת ושמור עד שהוא מוכן לבניית הכריכים.
לפלפלים המתוקים: זורקים את רצועות הפלפל עם שמן הזית, השום המגורר ומעט מלח ופלפל על תבנית עם נייר אפייה.
אופים תוך כדי ערבוב באמצע הדרך עד לקבלת צבע בהיר ורך, כ -20 דקות.
מניחים מעט בקר על גליל, אחר כך כמה פלפלים מתוקים ואז קצת ג ' יארדיניירה חמה ביתית.
יוצקים מנה קטנה של ג ' וס מופחת. קח את כל הכריך וטבל במהירות בג ' וס חם. באמצעות שתי ידיים, ללכת לעזאזל לעיר.
שלב 2 כוסות מים והמלח בכוס או בקערה לא תגובתית.
מוסיפים למי המלח את הגזר, הכרובית, הסרנוס, השום, הסלרי והפלפלים ומערבבים לאיחוד. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מסננים ושוטפים את הירקות. בקערה נקייה מערבבים יחד את שמן הקנולה עם האורגנו והפלפל.
מוסיפים את הירקות ומערבבים לשלב. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. ג ' יארדיניירה רק ישתפר עם הזמן. לאחר 2 ימים לכל היותר בקערה, אתה יכול למקם בצנצנות אוויר חזק לשמור במקרר לפחות 2 עד 3 שבועות. עושה 3 עד 4 כוסות.
ממטבחי רשת מזון; לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.