שכבה דו-צדדית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטרטן דו צדדי. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם, חלב, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו Double Animal Style In-N-Out Copy Cat Burger, פעמיים בייקון גבינה קיש, ו In-N-Out ' S Double-Double, Animal Style (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לסחוט חופנים של תרד כדי להסיר נוזלים רבים ככל האפשר, ואז דק קוצצים.
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום מתון, ערבוב, עד רך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, אגוז מוסקט ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בתרד, ולאחר מכן להסיר מן החום.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את קוביות הלחם, תערובת תרד, 1 3/4 כוסות של Gruyere, ו 3/4 כוס של Parmigiano.
להעביר 1/2 של תערובת הלחם לקערה אחרת ולזרוק עם נקניק.
קו 9 על ידי 13 אינץ 'אפייה צלחת עם כמה חתיכות של רדיד, כדי ליצור 2 צדדים סגורים, בניית" סכר " של רדיד לאורך רוח המרכז. חמאה לסכל.
שים את תערובת " צמחונית "בצד אחד, ואת תערובת" אוכלי בשר " בצד השני.
לטאטא יחד חלב, ביצים, חרדל, נשאר 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה ויוצקים באופן שווה על כל צד.
מפזרים את 1/4 כוס Gruyere הנותרים, ו 1/4 כוס Parmigiano.
תן לשכבה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
אופים שכבות, חשופות, באמצע התנור עד נפוח, חום זהוב, מבושל דרך, 45 עד 55 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.