קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

שרימפס עגבניות ובזיליקום פסטה

שרימפס עגבניות ובזיליקום פסטה
שרימפס עגבניות ובזיליקום פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 1034 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלים בזיליקום קל, כך. אם אתה רוצה לזכות בעותק של מזון יומיומי: מזון נהדר מהיר על ידי מרתה סטיוארט חיים מגזין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ פיפ ו דבי יש 4 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם שרימפס, פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם שרימפס, ו שני עגבניות פסטה עם בזיליקום ושרימפס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים 4 כפיות שמן זית על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום לאורך כל, מסתובב מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
העברה לקערה ולהגדיר aside.To אותו מחבת, להוסיף: 2 כפיות שמן זית 2 שיני שום, טחון
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מבשלים מעל חום בינוני עד ריחני, כ -30 שניות.
5
הוסף: 14.5-עוז. ניתן לקוביות עגבניות (בתוספת מיץ) 2 כוסות מים
מרכיבים שתצטרך
עגבניות חתוכות לקוביות משומרעגבניות חתוכות לקוביות משומר
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות התרככו והם שובבים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים:1 ליטר דובדבן או עגבניות ענבים, חצוי
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים את רוטב העגבניות, שרימפס ובזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
מגישים מיד, ומקשטים עם עלי בזיליקום טריים.הבאתי את הטעימות הזו איתי לעבודה ביומיים הבאים אחרי שעשיתי אותה והתחלתי ב-9: 30 כל בוקר, לא יכולתי לחכות לאכול ארוחת צהריים.ניתוח לב, עם זאת, אני בהחלט יכול לחכות.לחצו כאן למתכון להדפסה!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים ארוזים קלות, קרועים לחתיכות קטנות, בתוספת עלים נוספים לקישוטעלי בזיליקום טריים ארוזים קלות, קרועים לחתיכות קטנות, בתוספת עלים נוספים לקישוט1גדולבמחבת, מחממים 4 כפיות שמן זית על אש גבוהה. מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום לאורך כל, מסתובב מדי פעם, על 3 דקות. העברה לקערה ולהניח בצדבמחבת, מחממים 4 כפיות שמן זית על אש גבוהה. מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום לאורך כל, מסתובב מדי פעם, על 3 דקות. העברה לקערה ולהניח בצד411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות (בתוספת מיץ)עגבניות חתוכות לקוביות (בתוספת מיץ)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפל טחון טרימלח גס ופלפל טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואאז. אם אתה רוצה לזכות בעותק של מזון יומי: מזון נהדר מהיר על ידי מרתה סטיוארט Living מגזין, הנה מה שאתה צריך לעשותאז. אם אתה רוצה לזכות בעותק של מזון יומי: מזון נהדר מהיר על ידי מרתה סטיוארט Living מגזין, הנה מה שאתה צריך לעשות2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1פיינטעגבניות שרי או ענבים, חצויעגבניות שרי או ענבים, חצוי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'2(יכול להיות או להרחיק)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)6(יכול להיות או להרחיק)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1( חצילים)התחל על ידי תיבול 1 1/2 קילו של, שרימפס קלופים deveined (זנבות הוסרו) עם מלח ופלפלהתחל על ידי תיבול 1 1/2 קילו של, שרימפס קלופים deveined (זנבות הוסרו) עם מלח ופלפל680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, קלופים ו deveined (זנבות הוסרו)שרימפס, קלופים ו deveined (זנבות הוסרו)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.