שכבה ממולאת תפוחים
שכבה ממולאת תפוחים עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 221 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, קינמון טחון, תפוח טעים זהוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 12 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: שכבה ממולאת תפוחים, שכבה ממולאת לחם מטוגן עם סירופ כתום, ו שכבות צ'דר תפוחים.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
הוסף תפוח 1 כף סוכר מגורען למחבת; לטגן 8 דקות או עד אפל הוא רך משחימים קלות.
מעיל זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול. סדר חצי לחם בצלחת. למעלה עם תערובת תפוחים; למעלה עם 1/2 גביע פקאן. סדר לחם שנותר על אגוזי פקאן.
מערבבים את 5 כפות הנותרים סוכר מגורען, חלב, קינמון, וביצים בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
יוצקים תערובת חלב על לחם, לחיצה למטה כדי לצלול. כיסוי וצינה לילה.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פקאן וסוכר טורבינדו באופן שווה על לחם.
אופים ב 350 במשך 48 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.