שכבה עם בצל Cipollini & ארוגולה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-34 דקות. נסו בצל צ'יפוליני מטוגן בחמאה עם סירופ ארוגולן ובלסמי על טוסט רב תבואה, בצל צ'יפוליני צלוי, ו בצל מוקפץ Cipollini (מתכונים דומים).
הוראות במחבת סאוט מעל חום בינוני, חם 1/2 Tbs. של שמן הזית.
הוסף את ארוגולה ו מוקפץ עד רק נבול, 2 עד 3 דקות.
ניקוז ב colander.In אותו מחבת סאוט מעל חום בינוני, לחמם את 1 Tbs הנותרים. שמן.
מוסיפים את הבצלים ואת מטוגנים עד קרמל, על 15 דקות.
מוסיפים את השום והמרוט עד ארומטי, על 1 דקה.
הסר מן heat.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים את הלחם, ארוגולה ובצל.
העברה לברייזר, כיסוי ומקרר לפחות 1 שעה או עד לילה.מחממים תנור ל 177°. לחשוף את השכבות ולהעביר לתנור.
אופים עד חום זהוב מבושל דרך, על 1 שעה.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים מנות :
113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חזה עוף רוטיסרי 85 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גבינת אסיאגו, קרועה 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בצל cipollini, לחתוך לפרוסות 1/8 אינץ 8 קרום פאי פירורים (קיבלר) 113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. לחם צרפתי, קרומים הוסרו, חתוכים לקוביות 1/2 אינץ ' ומיובשים בן לילה או קלויים בתנור 3 שיני שום, טחון 591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חצי-חצי 2 Tbs 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 1 אוראו ממולאים כפולים פלפל טחון טרי 2 חתיכות טופי הית' בר (או או רגיל)