שכבה עם בצל Cipollini & ארוגולה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-34 דקות. נסו בצל צ'יפוליני מטוגן בחמאה עם סירופ ארוגולן ובלסמי על טוסט רב תבואה, בצל צ'יפוליני צלוי, ו בצל מוקפץ Cipollini (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט מעל חום בינוני, חם 1/2 Tbs. של שמן הזית.
הוסף את ארוגולה ו מוקפץ עד רק נבול, 2 עד 3 דקות.
ניקוז ב colander.In אותו מחבת סאוט מעל חום בינוני, לחמם את 1 Tbs הנותרים. שמן.
מוסיפים את הבצלים ואת מטוגנים עד קרמל, על 15 דקות.
מוסיפים את השום והמרוט עד ארומטי, על 1 דקה.
הסר מן heat.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים את הלחם, ארוגולה ובצל.
העברה לברייזר, כיסוי ומקרר לפחות 1 שעה או עד לילה.מחממים תנור ל 177°. לחשוף את השכבות ולהעביר לתנור.
אופים עד חום זהוב מבושל דרך, על 1 שעה.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.