קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שכבות גרוייר ופרושוטו

שכבות גרוייר ופרושוטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את גרוייר ופרושוטו סטרטן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 9 מנות עם 282 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ראש לחנות ולקחת שמן קנולן, תחליף ביצה קרטון, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו שכבות בצל מוזהבות עם גרוי זודר ופרושוטו, שכבות בייקון, גרוי סידרה וחזיר, ו שכבות חזיר, גרוי סידרה ותרד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פרושוטו; מבשלים ומערבבים עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3
מוציאים מהתבנית בעזרת כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל לאותה מחבת; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה גדולה, לטאטא תחליף ביצה, חלב, חרדל ופלפל. מערבבים לחם ובצל. שמרו 2 כפות פרושוטו מבושל לציפוי; מערבבים את הפרושוטו שנותר לתערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מעבירים מחצית מהתערובת לשמן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים מחצית מהגבינה. למעלה עם תערובת הלחם שנותרה. מכסים ומקררים בנפרד שכבות ופרושוטו שמור למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים שכבות מהמקרר בזמן שהתנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים, ללא כיסוי, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מפזרים גבינה שנותרה; למעלה עם פרושוטו שמור.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
אופים 15-20 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
תן לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.