קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שכבות גרוייר ופרושוטו

שכבות גרוייר ופרושוטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את גרוייר ופרושוטו סטרטן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 9 מנות עם 282 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ראש לחנות ולקחת שמן קנולן, תחליף ביצה קרטון, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו שכבות בצל מוזהבות עם גרוי זודר ופרושוטו, שכבות בייקון, גרוי סידרה וחזיר, ו שכבות חזיר, גרוי סידרה ותרד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פרושוטו; מבשלים ומערבבים עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3
מוציאים מהתבנית בעזרת כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל לאותה מחבת; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערה גדולה, לטאטא תחליף ביצה, חלב, חרדל ופלפל. מערבבים לחם ובצל. שמרו 2 כפות פרושוטו מבושל לציפוי; מערבבים את הפרושוטו שנותר לתערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
פרושוטופרושוטו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מעבירים מחצית מהתערובת לשמן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים מחצית מהגבינה. למעלה עם תערובת הלחם שנותרה. מכסים ומקררים בנפרד שכבות ופרושוטו שמור למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוציאים שכבות מהמקרר בזמן שהתנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים, ללא כיסוי, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מפזרים גבינה שנותרה; למעלה עם פרושוטו שמור.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
אופים 15-20 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
תן לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.