שכבות יין וגבינה
שכבת יין וגבינה עשויה להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, פלפל קאיין, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: יין ושכבה שוויצרית, רמה נמוכה של בשר חזיר וגבינה, ו שכבת גבינה Tex-Mex.
הוראות
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מסדרים חתיכות לחם בתבנית אפייה מוכנה; טפטוף עם חמאה מומסת. למעלה עם גבינה שוויצרית, גבינת מונטריי ג ' ק, וחזיר.
להקציף חלב, ביצים, בצל ירוק, שרי, חרדל, פלפל שחור, פלפל קאיין יחד בקערה עד קצף; לשפוך על תערובת לחם. מכסים צלחת בחוזקה עם רדיד אלומיניום ומקררים במשך 24 שעות.
הסר צלחת מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
אופים שכבות בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
הסר רדיד אלומיניום העליון עם שמנת חמוצה וגבינת פרמזן.
אופים, חשוף, עד סכין מוכנס בשכבה יוצא נקי, על 10 דקות יותר.