שכבות לחם מלוחות
שכבות לחם מלוח דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא שום, לחם, גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. נסו שכבות נקניק איטלקיות מלוחות, מתובל קלוי-שכבות ירקות, ו ברוקולי רבה ולחם תירס שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. אם הלחם טרי, מניחים אותו על תבנית אפייה ומעבירים לתנור החימום עד קלוי קל, כ 10 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפלפלים ואת הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 10 דקות.
מוסיפים את השום, קורנית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. לבשל במשך 1 דקה.
הסר מהחום; להפריש. חמאה תבשיל 2 ליטר ולמקם אותו על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מניחים את הלחם בצלחת מוכנה, חופפים את הפרוסות מעט.
מורחים את תערובת פלפל-בצל על הלחם.
מפזרים 1/2 כוס של Gruyre. בקערה קטנה, להכות קלות את הביצים, חלב, ואת שאר מלח ופלפל.
יוצקים את תערובת הביצים על השכבות בתבשיל.
אופים, חשוף, עד לשכבה הוא נפוחה השחמה, 30 עד 40 minutes.In מראש: להרכיב את השכבות אבל לא לאפות אותו. מכסים ומקררים עד 24 שעות.
אופים לפי ההוראות, הוספת 5 עד 10 דקות לזמן הבישול.