שכבות נקניקיות פשוטות
שכבות נקניקיות פשוטות דורשות בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-18 גרם חלבון, 25 גרם שומן ובסך הכל 348 קלוריות. תמורת 94 סנט למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. הוא עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. אם יש לכם גבינה שוויצרית, חרדל, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. עם ציון של 33%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שכבות נקניקיות, שכבות נקניקיות צמחיות ושכבות תרד ונקניקיות.
הוראות
מניחים לחם בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ. במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לנקז. מערבבים פנימה חרדל.
מפזרים נקניק וגבינה באופן שווה על הלחם.
בקערה גדולה טורפים ביצים, חלב, שמנת ופלפל.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שחותכים לריבועים.