שכבת עוגת ספוג דקה לעוגת הגבינה של ג'וניור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שכבת עוגת ספוג דקה עוגת גבינה של ג'וניור. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 154 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-1 מנות. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. נסו Hyssop ו רוז ספוג שכבת עוגה, עוגת בראוני עוגת גבינה עם נענע דקה, ו עוגת גבינה בסגנון ג'וניור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
בנדיבות חמאה 9 אינץ ' מחבת springform.
לתוך קערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח את החלמונים עם מיקסר חשמלי על גבוה במשך 3 דקות. לאחר מכן, עם המיקסר עדיין פועל, בהדרגה להוסיף 1/3 כוס הסוכר, ולהמשיך להכות עד סרטים אור צהוב עבה טופס בקערה, על 5 דקות יותר.
מקציפים בתמציות וניל ולימון.
מנפים את תערובת הקמח על הבלילה, ומערבבים אותה ביד עד שלא יופיעו עוד כתמים לבנים. אז תתמזג עם החמאה.
בקערה נקייה, באמצעות מקצף יבש נקי, להכות את החלבונים ביצה וקרם של טרטר יחד על גבוה עד מקציף. פחות מ כף בכל פעם, להוסיף את הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מערבבים על 1/3 כוס של הלבנים לתוך הבלילה, ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים (אל תדאג אם כמה כתמים לבנים להישאר).
בעדינות כפית את הבלילה למחבת.
אופים את העוגה רק עד מרכז מעיינות בחזרה כאשר נגע קל, רק על 10 דקות (לצפות בזהירות).
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל בזמן שאתה ממשיך לעשות את מילוי עוגת הגבינה. אל תסיר את העוגה מהמחבת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;