שלוק הליבוט עם סלט תפוחי אדמה לתינוקות
הליבוט עלומה עם סלט תפוחי אדמה התינוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מתכון זה של רפובליקת מזון יש 16 אוהדים. אם יש לכם מיונז, שמן זית כתית מעולה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שמן זית-הליבוט עלומה עם שמיר-גזר גמדי קלוי, תבשיל ירקות צלוי ותפוחי אדמה עם ביצה עלומה, ו הליבוט עלומה קרה עם שומר-סלט זית (מתכונים דומים).
הוראות
מנה את הדגים ל 6 גרם חתיכות ועונה עם מלח pepper.In סיר גדול, להוסיף שמן שלך, זרעי כוסברה וקורנית. להתחמם עד 190 מעלות ולשים לאט פילה הדגים שלך. ודא הדג שקוע בשמן ואם זה לא, להוסיף קצת יותר כדי לכסות.מבשלים עד שאתה רואה את הדג הופך לבן ומרגיש מוצק למגע, כ 10-12 דקות.
הסר עם מרית על צלחת עד מוכן לשרת.שוטפים את תפוחי האדמה ומניחים אותם בסיר גדול עם עלה המפרץ, פלפל, טימין, שום, ומספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.מתבלים היטב עם מלח ומביאים לרתיחה במשך 2 דקות, עד רק סכין רך.
הסר מהחום ולאפשר לתפוחי האדמה להתקרר בנוזל.
מסננים את תפוחי האדמה וחותכים לשניים.תפוחי אדמה מגניבים לחלוטין ומערבבים עם מיונז, בצל מרוסק, פלפלים קלברזים, בצל ירוק וחומץ יין אדום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.סיום על ידי ציפוי פילה על גבי מנה של סלט תפוחי אדמה וכפית קצת מהקוויאר על גבי הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.