קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום

שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום
הליבוט עלומה עם עגבניות ובזיליקום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מגולגל, לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שיבולת השועל התגלגל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון ענקית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 98%. נסו שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום, שלוק הליבוט עם ירקות פרובנס ושמן בזיליקום, ו הליבוט עם רוטב עגבניות בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
דג העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה להוסיף את השמן. מסדרים דגים במחבת ופונים למעיל בשמן, ולאחר מכן מוסיפים שום, שאלוט ויין. למעלה כל פילה של דגים עם 1/4 של העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את המחבת על התנור העליון ולהביא את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. העליון על המחבת עם מכסה הולם הדוק ולהפחית את החום עד בינוני. לבשל דגים 8 עד 10 דקות עד אטום ומתקלף, אבל לא יבש. בזהירות להעביר דגים עקף עגבניות לצלחות ארוחת ערב או צלחת הגשה עם מרית דקה. מיצי מחבת כפית על הדגים. לסחוט את טריז לימון על דגים מבושלים העליון כל פילה עם הרבה בזיליקום קרוע או מגורר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.