שלוש גבינות מניקוטי II
. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: גבינת מניקוטי הטובה ביותר, שלוש גבינות הודו מניקוטי, ו 5 גבינה ממולאת מניקוטי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מניקוטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה, מערבבים 3 כוסות גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן 1/2 כוס, שום, ביצה ובזיליקום. דברים מבושלים מניקוטי עם התערובת.
מורחים על 2 כוסות רוטב פסטה על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. סדר מניקוטי ממולא בצלחת, ולכסות עם הרוטב שנותר.
מפזרים עם גבינת מוצרלה שנותר.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש.
מפזרים עם פרמזן שנותר, ולהמשיך לאפות 10 דקות, עד מוצרלה נמס מבעבע.