קושירגיל
מוכן ב26 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוגות טונה

עוגות טונה
עוגות טונה זה חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות, שמיר כשר קלאוסן חניתות חמוצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 26 דקות. נסו עוגות טונה, עוגות טונה, ו עוגות טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד טונה, 1/3 פירורי לחם כוס, והבא 6 מרכיבים בקערה גדולה רק עד מעורבב. צורה תערובת טונה לתוך 8 קציצות שוות (כ 1/3 כוס כל). דרד את הקציצות הנותרים 1 כוס פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מבשלים 4 קציצות ב 1 כף. שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
הסר ממחבת. חזור עם נשאר 1 כף. שמן ו-4 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
מניחים עוגות טונה על גבי עלי חסה ביב ופרוסות עגבניות; מגישים עם חניתות חמוצים שמיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה חמאהעלי חסה חמאה
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
חמוצים שמירחמוצים שמיר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה