שלוש גבינות תפוחי אדמה מסולסלים
שלוש גבינות תפוחי אדמה מסולסלים נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך צ'דר, פרמזן, גרוייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 32%. נסו תפוחי אדמה עם גבינה, תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר וגבינה, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, מסירים כאשר לא ממש במכרז, 25 עד 30 דקות.
לנקז ולהניח בצד עד תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
במחבת קטנה, להמיס 1 כף. חמאה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 6 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות יותר.
להעביר לקערה בינונית ולתת מגניב.
מחממים תנור ל-350F וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר כסף. בנדיבות חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה ומניחים אותו על תבנית אפייה מרופדת.
הוסף Gruyre, צ ' דר, פרמזן, טימין, 2 כפית. מלח ו-1 כפית. פלפל לתערובת בצל ומערבבים עד בשילוב טוב.
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים 1/3 של תפוחי אדמה בתבנית אפייה, חופפים במידת הצורך, ומפזרים 1/3 של תערובת גבינה. חזור על שכבות פעמיים, מסיים עם גבינה.
יוצקים קרם על כל תפוחי האדמה ועיתונות עלי דפנה על גבי.
אופים עד הקרם נספג בעיקר העליון הוא חום זהוב מבעבע, על 1 שעה 15 דקות.
בואו מגניב במשך 10 דקות ומגישים.