שלושה צבעים אגסים
מנה אחת מכילה 1061 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שעועית וניל, גרידת לימון, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פנה בשלושה צבעים עם ריקוטה שמנת (וביצה עלומה), אגסים עלומים עם תאנים מתובלות עלומות, ו אגסים עלומים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסדרים 3 סירים על הכיריים. באחד, שלבו 4 כוסות מים, 1 כוס סוכר, היין הלבן ושעועית הווניל. בשלב הבא שלבו 5 כוסות מים, 1 כוס סוכר, הגרנדין, גרידת הלימון ומיץ הלימון. באחרון, שלבו 3 כוסות מים, 1 כוס סוכר, היין האדום, גרידת התפוזים ומיץ התפוזים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים מקלפים את האגסים וחותכים אותם לשניים מלמעלה למטה. בעזרת כף מלון גורפים את כיס הזרע. בעזרת סכין קטנה חותכים וי רדוד במרכז הפנים החתוכות של האגס כדי להסיר את הגבעול, המיתרים וקצה הניצן.
חותכים 3 עיגולים של נייר שעווה באותו גודל כמו הסירים.
מניחים 4 חצאי אגסים בכל סיר ומניחים מעל עיגול נייר שעווה. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים ללא ערבוב עד שהם רכים, כ -15 דקות. כאשר ניתן לנקב את האגסים בקלות בעזרת מזלג, הם נעשים. מכבים את האש ומניחים להתקרר בנוזל.
מגישים בטמפרטורת החדר, או מקררים בנוזל למשך הלילה כדי לאפשר לאגסים לספוג עוד יותר צבע וטעם. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. להגשה מסדרים חצי אגס אחד מכל צבע בתבנית דיבור על צלחת לבנה.
מזלפים כף מנוזל הציד של הגרנדין מעל האגסים ומגישים.