קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

שלושה צבעים אגסים

שלושה צבעים אגסים
מנה אחת מכילה 1061 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שעועית וניל, גרידת לימון, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פנה בשלושה צבעים עם ריקוטה שמנת (וביצה עלומה), אגסים עלומים עם תאנים מתובלות עלומות, ו אגסים עלומים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מסדרים 3 סירים על הכיריים. באחד, שלבו 4 כוסות מים, 1 כוס סוכר, היין הלבן ושעועית הווניל. בשלב הבא שלבו 5 כוסות מים, 1 כוס סוכר, הגרנדין, גרידת הלימון ומיץ הלימון. באחרון, שלבו 3 כוסות מים, 1 כוס סוכר, היין האדום, גרידת התפוזים ומיץ התפוזים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים מקלפים את האגסים וחותכים אותם לשניים מלמעלה למטה. בעזרת כף מלון גורפים את כיס הזרע. בעזרת סכין קטנה חותכים וי רדוד במרכז הפנים החתוכות של האגס כדי להסיר את הגבעול, המיתרים וקצה הניצן.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
וודקה פטל 1 אונקיהוודקה פטל 1 אונקיה
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
חותכים 3 עיגולים של נייר שעווה באותו גודל כמו הסירים.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מניחים 4 חצאי אגסים בכל סיר ומניחים מעל עיגול נייר שעווה. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים ללא ערבוב עד שהם רכים, כ -15 דקות. כאשר ניתן לנקב את האגסים בקלות בעזרת מזלג, הם נעשים. מכבים את האש ומניחים להתקרר בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מגישים בטמפרטורת החדר, או מקררים בנוזל למשך הלילה כדי לאפשר לאגסים לספוג עוד יותר צבע וטעם. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. להגשה מסדרים חצי אגס אחד מכל צבע בתבנית דיבור על צלחת לבנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מזלפים כף מנוזל הציד של הגרנדין מעל האגסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
וודקה פטל 1 אונקיהוודקה פטל 1 אונקיה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ