קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה

שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה
שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 47 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. הציון הזה די טוב. נסו הדר שליו במרינדה, שליו כפול במרינדה אזורית, ו סליידרים ספאם במרינדה שומשום עם ביצת שליו ומיונז משובץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד קדימה: לשטוף את שליו וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
2
שלב את הדבש, 1 כוס שמן זית, חומץ ופלפל שחור טרי בקערה גדולה עד לערבוב טוב. זורקים פנימה את השליו ומערבבים עד לציפוי טוב. אפשר למרינדה לילה במקרר, או במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הדליקו את המנגל או חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים את קוביות תפוחי האדמה ומנערים אותם יבשים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם ומקפיצים עד שהם חומים בהירים, תוך ערבוב מתמיד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את הזיתים, השומר והשום וממשיכים לבשל 4 עד 5 דקות, עד שהשומר מתרכך אך עדיין יציב.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
8
מוסיפים את הסטרגה, להבה אותה ומניחים לרתיחה למשך 2 דקות, עד להפחתה בחצי.
9
מסירים מהאש ומניחים בצד.
10
מניחים את השליו על הגריל ומבשלים עד בינוני בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
הסר ולאפשר לנוח 1 דקה.
12
מניחים את תערובת תפוחי האדמה על מגש גדול, מניחים את שליו מעל תפוחי האדמה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®