קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה

שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה
שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 47 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. הציון הזה די טוב. נסו הדר שליו במרינדה, שליו כפול במרינדה אזורית, ו סליידרים ספאם במרינדה שומשום עם ביצת שליו ומיונז משובץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד קדימה: לשטוף את שליו וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
2
שלב את הדבש, 1 כוס שמן זית, חומץ ופלפל שחור טרי בקערה גדולה עד לערבוב טוב. זורקים פנימה את השליו ומערבבים עד לציפוי טוב. אפשר למרינדה לילה במקרר, או במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הדליקו את המנגל או חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים את קוביות תפוחי האדמה ומנערים אותם יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם ומקפיצים עד שהם חומים בהירים, תוך ערבוב מתמיד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מוסיפים את הזיתים, השומר והשום וממשיכים לבשל 4 עד 5 דקות, עד שהשומר מתרכך אך עדיין יציב.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
8
מוסיפים את הסטרגה, להבה אותה ומניחים לרתיחה למשך 2 דקות, עד להפחתה בחצי.
9
מסירים מהאש ומניחים בצד.
10
מניחים את השליו על הגריל ומבשלים עד בינוני בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
הסר ולאפשר לנוח 1 דקה.
12
מניחים את תערובת תפוחי האדמה על מגש גדול, מניחים את שליו מעל תפוחי האדמה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם