קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה

שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה
שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 47 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. הציון הזה די טוב. נסו הדר שליו במרינדה, שליו כפול במרינדה אזורית, ו סליידרים ספאם במרינדה שומשום עם ביצת שליו ומיונז משובץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד קדימה: לשטוף את שליו וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
2
שלב את הדבש, 1 כוס שמן זית, חומץ ופלפל שחור טרי בקערה גדולה עד לערבוב טוב. זורקים פנימה את השליו ומערבבים עד לציפוי טוב. אפשר למרינדה לילה במקרר, או במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הדליקו את המנגל או חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את קוביות תפוחי האדמה ומנערים אותם יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם ומקפיצים עד שהם חומים בהירים, תוך ערבוב מתמיד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
7
מוסיפים את הזיתים, השומר והשום וממשיכים לבשל 4 עד 5 דקות, עד שהשומר מתרכך אך עדיין יציב.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
8
מוסיפים את הסטרגה, להבה אותה ומניחים לרתיחה למשך 2 דקות, עד להפחתה בחצי.
9
מסירים מהאש ומניחים בצד.
10
מניחים את השליו על הגריל ומבשלים עד בינוני בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
הסר ולאפשר לנוח 1 דקה.
12
מניחים את תערובת תפוחי האדמה על מגש גדול, מניחים את שליו מעל תפוחי האדמה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים