שליו ברוטב פטריות
שליו ברוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 630 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פטריות, שליו, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. נסו לחם תירס אנדואי שליו ממולא, רוטב עיניים אדומות, שליו עם רוטב פטריות, ו פיצה פטריות עם ביצת שליו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס קמח, מלח ופלפל; מצפים כל שליו. ממיסים חמאה במחבת; משחימים את השליו.
העברה ל-2-1/2-קראט לא משומן. תבנית אפייה. בטפטפות המחבת הקפיצו את הפטריות עד שהן רכות.
מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים לקבלת עיסה חלקה.
מוסיפים מרק וטימין תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 1 דקה או עד מעובה.
יוצקים מעל שליו. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהם רכים ומיצים מתבהרים.
מגישים מעל אטריות אם רוצים.