שליו שלם עם אורז דביק עם נקניק סיני הוא מתכון סיני המגיש 8. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 484 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. אם יש לכם שמן סויה, סוכר, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אורז דביק עם נקניק סיני, אורז דביק עם נקניק סיני וצדפות מיובשות, ו דייסת אורז דביקה עם עוף, עשב לימון וביצי שליו.
הוראות
1
שוטפים את האורז 2 פעמים בקערת מים קרים ומסננים. בסיר גדול בתנור, שלבו את האורז, הנקניקיות, הערמונים, הסוכר, רוטב הסויה, הצדפות המיובשות, אגוזי הגינגקו, החזיר, התמרים, היין והשרימפס המיובש.
מוסיפים 3 כוסות מים זעירות, מכניסים לתנור אדים ומבשלים עד שהם מבושלים ורכים, 30 עד 45 דקות. מקפלים פנימה את האדממה. טועמים ומתאימים את הסוכר, רוטב הסויה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים להתקרר ואז מקפלים פנימה את הבצל הירוק. ממלאים בערך 1/2 כוס מתערובת האורז לכל שליו.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
קולים את עירית השום, מתבלים במלח, עד לקרמל מעט. אתה יכול להוסיף מעט מים כדי לעזור לבשל את העירית לפני הצריבה, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן. צורבים את חזה הציפורים כלפי מטה ואז מכניסים לתנור עד להזהבה, 2 עד 3 דקות. ואז הופכים את הציפורים וחוזרים על התהליך בצד השני, מבשלים עד שהציפורים מבושלות והאורז מחומם.