שמימי Pikes שיא צלי
שמימי Pikes שיא צלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם יין, פייקס שיא צלי, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עוגות שוקולד פיק, גבינה בגריל עם עגבניות שיא, ו בקלאווה שמימית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 325 F. לשטוף את הצלי וללטף אותו יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור הולנדי גדול יותר בחום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן, ומשחימים את הצלי מכל הצדדים ממש טוב.
הסר צלי מן הסיר ומוסיף את הבצל והגזר ומבשלים עד עשוי היטב משחימים.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
יוצקים את היין האדום לתוך הסיר. מערבבים היטב כדי לשחרר את כל החלקים החומים בתחתית הסיר. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים 2 כוסות מים והעגבניות.החזירו את הצלי לסיר והניחו את הסיר במכסה סגור לתנור. לבשל במשך כ 3 שעות או עד הצלי הוא מאוד רך.
הסר סיר מהתנור ואת הצלי מן הסיר.
מוסיפים כוס אחת של מים ומערבבים את הרוטב עם בלנדר מקל עד מחית היטב. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את הצלי נגד התבואה לפרוסות 3/4 אינץ'. להחזיר את הפרוסות לסיר ולכסות עם הרוטב.
מגישים עם כמה אטריות ביצה וסלט ירוק.