שמיר בגריל-סלמון חרדל
סלמון שמיר-חרדל בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 237 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חרדל דיז'ון, שמיר, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלמון בגריל עם רוטב שמיר חרדל, המבורגרים סלמון עם חרדל שמיר, ו סלמון מעושן עם חרדל ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום. בקערה קטנה, לשלב שמיר, חרדל ודבש; לערבב היטב.
מניחים 2 כפות תערובת חרדל בקערה קטנה; מערבבים במיונז עד מעורבב היטב. להכניס למקרר רוטב עד שישב בכלא. מילואים הנותרים תערובת חרדל עבור צחצוח על סלמון.
כאשר מוכן גריל, לרסס את צד העור של סלמון עם תרסיס בישול nonstick.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים. כפית שמורות תערובת חרדל על סלמון, מתפשט באופן שווה; מכסה גריל. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים מיונז-תערובת רוטב חרדל עם סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.