שמיר-הליבוט נרפא עם רוטב חרדל
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שמיר נרפא הליבוט עם רוטב חרדל יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גביעי שמיר, מלח ים גס, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרוסטיני חזיר בשמיר עם רוטב חרדל מתוק, הליבוט בגריל ברוטב שמיר חרדל, ו הליבוט עם רוטב שמיר לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד שמן זית, שמיר, מלח, סוכר ופלפל. פילה לקצץ באותו גודל ועובי. קו 8-by 8-in. צלחת אפייה עם ניילון לעטוף ולהניח פילה אחד, צד העור למטה, על התחתונה. מכסים בתערובת שמיר העליון עם פילה שני, צד העור למעלה. לכסות פילה עם ניילון לעטוף (לא חותם קצוות) וצלחת גדולה מספיק כדי להתאים בתוך צלחת האפייה. צלחת עליונה עם 2-4-lb. משקל (כגון 6 חפיסת סודה). לרפא דגים, צונן, 2 ימים, מתהפך וניקוז נוזל עודף לאחר 1 יום.
הסר פילה, לגרד שמיר, לשטוף היטב, יבש לטפוח. פרוסת הליבוט דקה בזווית תלולה, מותירה את העור מאחור ויוצרת פרוסות רחבות.
להקציף יחד חרדל וסוכר חום ולהניח בצד.
מחסנית פרוסות לחם לחתוך 4 ריבועים שווים. למעלה כל ריבוע עם מנה של קרם frache. סדר 1 או 2 חתיכות הליבוט מעל frache crme העליון עם כמה נקודות של רוטב חרדל ו sprig של שמיר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.