Quenelles Whitefish עם סלק, חזרת, ועשבי תיבול טריים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מי קרח, סלק, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזרת טרייה עם סלק, חזרת עשוי סלק-טרי--, ו דג לבן פשוט עם לימון ועשבי תיבול.
הוראות
1
הכן את הסלק: מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק סלק עם שמן 3/4 כפית מלח בקערה בינונית. מסדרים סלק על תבנית אפייה מעוטרת; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.