שמיר פיקל ספירס
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: שמיר פיקל ספירס, שמיר פיקל ספירס, ו שמיר פיקל ספירס.
הוראות
שלב 2 גלונים מים ומלח במיכל גדול, ערבוב עם מקצף עד מלח מתמוסס.
להוסיף מלפפונים; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות.
מניחים 2 כפיות זרעי חרדל, 2 גבעולים שמיר, ו 1 שן שום חצי בכל 12 (1-ליטר) צנצנות מעוקרים חם.
מלפפונים מסננים; לחלק בין צנצנות.
מערבבים חומץ, 4 כוסות מים, סוכר, ותבלינים כבישה בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לבשל 10 דקות. מחלקים תערובת חומץ חם באופן שווה בין צנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. כיסוי עם עפעפי מתכת; בורג על להקות.
תהליך באמבט מים רותחים במשך 20 דקות.
הסר צנצנות מאמבט מים; להתקרר לחלוטין, ולבדוק חותם ראוי (ראה הערה להלן). לקבלת הטעם הטוב ביותר, לאפשר 2 שבועות לפני אכילה. אחסן חמוצים במקום קריר וחשוך עד 1 שנה.
הסר צנצנות מ canner, הצבת על מגבת.
תן לצנצנות לעמוד בטמפרטורת החדר 12 עד 24 שעות. לחץ על מרכז כל מכסה; מכסים לא צריך להגמיש או " פופ."
הסר להקות; בעדינות לנסות להרים את המכסה עם לחץ עדין. אם המכסה נשאר, יש לך חותם טוב.