קושימומחה
מוכן ב336 שעות
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

שמיר פיקל ספירס

שמיר פיקל ספירס
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: שמיר פיקל ספירס, שמיר פיקל ספירס, ו שמיר פיקל ספירס.

הוראות

1
שלב 2 גלונים מים ומלח במיכל גדול, ערבוב עם מקצף עד מלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
להוסיף מלפפונים; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
3
מניחים 2 כפיות זרעי חרדל, 2 גבעולים שמיר, ו 1 שן שום חצי בכל 12 (1-ליטר) צנצנות מעוקרים חם.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
שמירשמיר
4
מלפפונים מסננים; לחלק בין צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
5
מערבבים חומץ, 4 כוסות מים, סוכר, ותבלינים כבישה בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לבשל 10 דקות. מחלקים תערובת חומץ חם באופן שווה בין צנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. כיסוי עם עפעפי מתכת; בורג על להקות.
7
תהליך באמבט מים רותחים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
הסר צנצנות מאמבט מים; להתקרר לחלוטין, ולבדוק חותם ראוי (ראה הערה להלן). לקבלת הטעם הטוב ביותר, לאפשר 2 שבועות לפני אכילה. אחסן חמוצים במקום קריר וחשוך עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
הסר צנצנות מ canner, הצבת על מגבת.
2
תן לצנצנות לעמוד בטמפרטורת החדר 12 עד 24 שעות. לחץ על מרכז כל מכסה; מכסים לא צריך להגמיש או " פופ."
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
הסר להקות; בעדינות לנסות להרים את המכסה עם לחץ עדין. אם המכסה נשאר, יש לך חותם טוב.