שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם צלפים, מלח כשר, לקישוט: גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו Mahimahi הים תיכוני קלף עם קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן למחבת 8 אינץ', ישר צדדית.
חום מעל חום בינוני-נמוך 8 דקות או עד השמן מגיע 175 עד 18
בזהירות להוסיף חצאי עגבניות ורוזמרין sprig. כיסוי וציד בבעירה קלה, התאמת חום לפי הצורך, 10 דקות או עד עגבניות רכות. (לשמור על חום ב.)
הסר עגבניות ממחבת באמצעות כף מחוררת; מקום, חתך בצד למטה, בצלחת רדודה. מגניב 10 דקות; להפריש.
מפזרים דגים עם מלח כשר ופלפל כפית 1/4. בזהירות במקום לתוך שמן חם. מכסים ולגנוב 6 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
הסר עורות מעגבניות; להשליך עורות.
מניחים עגבניות וכל נוזל שנצבר במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד קצוץ גס.
להעביר עגבניות לקערה בינונית, ומערבבים זיתים, צלפים, רוזמרין קצוץ, חומץ, ונותר 1/4 פלפל כפית.