שמן זית-חצילים מטוגנים ברוטב עגבניות ורימונים טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים מטוגנים בשמן זית עם עגבניות טריות ורוטב רימונים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 177 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, לקשט: שמיר, חצילים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות טריות-רוטב זית, פטוצ'יני תוצרת בית עם רוטב זית עגבניות טרי, ו Parmigiana di Melanzane (פרמזן חצילים) ורוטב עגבניות עשב טרי.
הוראות
חותכים למעלה ולמטה את כל חצילים. מקלפים כל חציל לאורכו עם מקלף ירקות, משאירים פסים סגולים ארוכים.
חותכים חצילים לחצות לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
קו גיליון אפייה גדול עם מגבות נייר; מפזרים 1 כף מלח באופן שווה על מגבות נייר.
מניחים פרוסות חצילים על מגבות נייר מכוסות מלח.
מפזרים הנותרים 2 כפות מלח על פרוסות חצילים.
הסר חצילים למסננת, לשטוף היטב, להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים חצילים על תבנית אפייה נקייה, טפטוף שווה עם שמן זית, ומפזרים פלפל.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד פרוסות חצילים הם מאוד רך אבל עדיין מחזיק את הצורה שלהם.
מגישים עם רוטב עגבניות ורימון טרי.