קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שמן זית טונה עלומה חדורה טימין, לימון, שאלוט

שמן זית טונה עלומה חדורה טימין, לימון, שאלוט
שמן זית טונאן עלומה חדור טימין, לימון, בצלצלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 121 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1791 קלוריות. אם יש לך עדשים ירוקות, לימון, טונה באיכות סושי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית עלומה טונה עם צלף ויניגרט זית, ו שמן זית-בקלה שחורה עלומה עם לימונים, צלפים ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הטונה במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2
מערבבים את השמן, טימין, לימון, שום, פלפל אדום ושאלוט בסיר גדול. לחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 130 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
תן את הטעמים תלולים במשך 10 דקות. מחדש לבדוק את הטמפרטורה, התאמת החום, במידת הצורך. הטביעו את הטונה בנוזל ציד בלתי חוקי בשמן זית ומבשלים עד שהוא מוצק ונדיר למחצה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
הסר את הטונה מן השמן. תחתוך כל חתיכה. מסדרים את מדליוני הטונה מעל עדשים מבושלים בליווי ברוקולי מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
עדשיםעדשים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מגישים מתובל עם Fleur de Sel ו רטוב עם נוזל ציד בלתי חוקי שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
שים את העדשים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות אותם על ידי 2 אינץ'. מתבלים את המים במלח ואז מבשלים את העדשים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד העדשים הם לעיסים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מסננים את העדשים והשמורה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
9
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני, מעל להבה בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את שאלוט, שום, פלפל אדום מרוסק ורוזמרין. בישול ערבוב לעתים קרובות עד שאלוט ושום הם זהובים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
מוסיפים את מחית העגבניות ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכז, כ -7 דקות. אז תוסיף את העדשים. מבשלים את העדשים ברוטב מעל להבה נמוכה מאוד עד שהם רכים לחלוטין אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
עדשיםעדשים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
12
מגישים חמים.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מרלו לשמורת טינגה ריו
מרלו לשמורת טינגה ריו
אדום אודם בצבע עם הערות של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו דרך על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי ואת החיך מסיים עם טאנינים עגולים רכים. טבעוני בר קיימא מוסמך.