שמן זית טונאן עלומה חדור טימין, לימון, בצלצלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 121 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1791 קלוריות. אם יש לך עדשים ירוקות, לימון, טונה באיכות סושי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית עלומה טונה עם צלף ויניגרט זית, ו שמן זית-בקלה שחורה עלומה עם לימונים, צלפים ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את הטונה במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קלמנטינות, כל אחת
2
מערבבים את השמן, טימין, לימון, שום, פלפל אדום ושאלוט בסיר גדול. לחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 130 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
תן את הטעמים תלולים במשך 10 דקות. מחדש לבדוק את הטמפרטורה, התאמת החום, במידת הצורך. הטביעו את הטונה בנוזל ציד בלתי חוקי בשמן זית ומבשלים עד שהוא מוצק ונדיר למחצה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קלמנטינות, כל אחת
4
הסר את הטונה מן השמן. תחתוך כל חתיכה. מסדרים את מדליוני הטונה מעל עדשים מבושלים בליווי ברוקולי מוקפץ.
מגישים מתובל עם Fleur de Sel ו רטוב עם נוזל ציד בלתי חוקי שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
שים את העדשים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות אותם על ידי 2 אינץ'. מתבלים את המים במלח ואז מבשלים את העדשים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד העדשים הם לעיסים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מסננים את העדשים והשמורה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
9
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני, מעל להבה בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את שאלוט, שום, פלפל אדום מרוסק ורוזמרין. בישול ערבוב לעתים קרובות עד שאלוט ושום הם זהובים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
מוסיפים את מחית העגבניות ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכז, כ -7 דקות. אז תוסיף את העדשים. מבשלים את העדשים ברוטב מעל להבה נמוכה מאוד עד שהם רכים לחלוטין אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם, על 10 דקות.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.