קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס

שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מים, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה.

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, לבשל את התפוחים במיץ תפוחים. כאשר התפוחים רכים, לנקז את התפוחים, אבל שומר את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את התפוחים לבלנדר עם חרדל דיז ' ון. להתמזג על גבוה, הוספת מיץ שמורות, קצת בכל פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את הקוסקוס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף 1 1/2 כוסות מים רותחים לקוסקוס, לכסות, ולתת לעמוד 10 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הפטרוזיליה, טרגון, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את הביצים והקמח, ומערבבים עד עבה ודביק. טופס את התערובת לתוך 4 שווה portioned קציצות. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום 4 כפות שמן זית. מבשלים את העוגות בשמן החם עד חום זהוב, מרפרף באמצע, ולנקז על מגבות נייר כדי להסיר את השמן העודף. שמור את העוגות הקוסקוס חמות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בסיר גדול, עמוק, לשלב 1 ליטר שמן זית עם קמצוץ טוב של מלח, ופלפל לבן ולהביא לרתיחה. מתבלים את פילה הסלמון במלח, ופלפל שחור ומוסיפים אותם לשמן בסיר, מוודאים שהם שקועים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הוסף עוד שמן זית, במידת הצורך. מבשלים על אש נמוכה ולהסיר את הסלמון לאחר 15 דקות. הערה של קוק: הסלמון יהיה מבושל בינוני בשלב זה. אם אתה רוצה את זה כל הכבוד, לשמור על בישול זה במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
כדי להגיש, מניחים מעט תרד או ארוגולה על כל צלחת, למעלה עם עוגת קוסקוס וסלמון. למעלה הסלמון עם כפית של מחית תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מחית תפוחיםמחית תפוחים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
מגישים חמים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו