שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מים, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה.
הוראות
1
בסיר מעל חום בינוני, לבשל את התפוחים במיץ תפוחים. כאשר התפוחים רכים, לנקז את התפוחים, אבל שומר את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את התפוחים לבלנדר עם חרדל דיז ' ון. להתמזג על גבוה, הוספת מיץ שמורות, קצת בכל פעם, עד חלקה.
הוסף 1 1/2 כוסות מים רותחים לקוסקוס, לכסות, ולתת לעמוד 10 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הפטרוזיליה, טרגון, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים את הביצים והקמח, ומערבבים עד עבה ודביק. טופס את התערובת לתוך 4 שווה portioned קציצות. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום 4 כפות שמן זית. מבשלים את העוגות בשמן החם עד חום זהוב, מרפרף באמצע, ולנקז על מגבות נייר כדי להסיר את השמן העודף. שמור את העוגות הקוסקוס חמות.
בסיר גדול, עמוק, לשלב 1 ליטר שמן זית עם קמצוץ טוב של מלח, ופלפל לבן ולהביא לרתיחה. מתבלים את פילה הסלמון במלח, ופלפל שחור ומוסיפים אותם לשמן בסיר, מוודאים שהם שקועים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הוסף עוד שמן זית, במידת הצורך. מבשלים על אש נמוכה ולהסיר את הסלמון לאחר 15 דקות. הערה של קוק: הסלמון יהיה מבושל בינוני בשלב זה. אם אתה רוצה את זה כל הכבוד, לשמור על בישול זה במשך 5 דקות יותר.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.