שמן שומשום כנפי עוף
. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. נסו כנפי עוף שומשום, כנפי עוף שומשום, ו כנפי עוף שומשום דבש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כנפי העוף ל 3 מנות נפרדות. במחבת גדולה, לשלב את העוף, מים, רוטב סויה כהה, רוטב סויה בהיר, שום ובצל ירוק. מערבבים יחד ומבשלים במשך 15 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את 1/4 כוס שמן שומשום ומבשלים עוד 15 דקות על אש נמוכה. מביאים תערובת לרתיחה ומוסיפים קורטוב של שמן שומשום.
הסר מהחום, תן מגניב לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.