שמנת חמוצה ביתית וצ'יפס בצל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו שמנת חמוצה ביתית וצ'יפס בצל. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת חמאה, שמן בוטנים, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו שמנת חמוצה וצ'יפס כרוב בצל, שמנת חמוצה וצ'יפס כרוב בצל, ו מקרל פלפל מעושן ושמנת חמוצה על צ'יפס תפוחי אדמה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקציפים יחד 8 כוסות מים עם 1/4 כוס מלח.
מכניסים את תפוחי האדמה הפרוסים לתמיסת המים והמלח ומניחים להשרות לפחות 20 דקות. לאחר שהם ספוגים, יבש ביסודיות על מגבות נייר או מגבות צלחת.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול ל 350 מעלות צלזיוס.
במטחנת תבלינים שלבו את אבקת החלב, אבקת הבצל, אבקת השום, הסוכר, השמיר ושאר 1 כפית המלח. טוחנים לאבקה הומוגנית.
בקבוצות בגודל קומץ מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם פשוט מזהיבים, 2 עד 3 דקות. זורקים מיד לקערה גדולה עם מעט מתערובת התבלינים. ואז מניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים אותם שוב עם מעט מתערובת התבלינים.
החזק אותם בכלי אטום למחצה למשך מספר ימים, אם אתה יכול לעמוד בזה כל כך הרבה זמן.