שמנת חמוצה ומחית תפוחי אדמה
הפוך מראש שמנת חמוצה ' N מחית תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך חמאה, גבינת שמנת צ'ייב ובצל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: שמנת חמוצה לפנים ופירה צ'ייב, הפוך קדימה גבינת שמנת שום פירה, ו הפוך קדימה פירה.
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' פאן עם ספריי בישול; להפריש. בתנור הולנדי 4-ליטר, מניחים תפוחי אדמה; מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים מכוסה 20 עד 25 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז; לנקז. לנער תפוחי אדמה בתנור הולנדי על אש נמוכה להתייבש.
מחית תפוחי אדמה עד שלא יישארו גושים.
מוסיפים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, מלח ופלפל; מערבבים עד מעורבב היטב. כף למחבת. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות. (כדי לאפות מיד, לטפטף עם חמאה ואופים 30 דקות, הוספת בצל במשך 15 דקות האחרונות של אפייה.)
טפטוף חמאה על תפוחי אדמה. לכסות ולאפות 30 דקות.
מפזרים בצל על תפוחי אדמה.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות יותר או עד תפוחי אדמה חמים.