שמנת חמוצה צימוקים פאי IV
שמנת חמוצה צימוקים IV עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. . אם יש לכם חומץ סיידר, קורנפלור, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. מתכונים דומים: עוגת שמנת חמוצה צימוקים, עוגת צימוקים שמנת חמוצה, ו עוגת צימוקים שמנת חמוצה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים שמנת או חלב עם חומץ ומניחים בצד 5 דקות.
מניחים צימוקים בסיר בינוני.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, עד שמנמן.
הסר מהחום, מערבבים במלח, ומניחים בצד.
בסיר גדול, מערבבים יחד קמח, קורנפלור, סוכר, קינמון ואגוז מוסקט.
מוסיפים חלמונים ומערבבים היטב.
מערבבים בתערובת שמנת וחומץ ומערבבים עד שהתערובת חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה.
הסר מהחום. מערבבים תמצית וניל וצימוקים, ולאחר מכן להפריש להתקרר.
בכוס בינונית או קערת מתכת, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף 6 כפות סוכר, ממשיך להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק.
יוצקים תערובת צימוקים מקורר לתוך קונכיית מאפה. למעלה עם שכבה זוגית של מרנג.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, עד meringue הוא חום זהוב.