שמנת לימה שעועית גראטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שמנת לימה גראטן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם שעועית לימה התינוק, פטריות קרמיני, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פטריות שמנת, שעורה ומרק שעועית לימה, איך לבשל: Sigarillas (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) וסקווש בחלב קוקוס, ו מטבל שעועית לימה.
הוראות
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הכרישות הפרוסות ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהם מתרככים, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, 15 דקות.
מוסיפים את המניה, שמנת, עלי דפנה וטרגון ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
שים את שעועית לימה קפואה בחלק התחתון של זכוכית 12-14 כוס או צלחת אפייה קרמית.
יוצקים את תערובת קרם חם על limas.
אופים במשך 1 1/4 שעות, או עד רוטב שמנת מעובה.
מחממים את המטגן. בקערה קטנה, לזרוק את פירורי הלחם עם פרמזן וחמאה מומסת.
מפזרים את הפירורים על שעועית לימה מטגן במשך כ 1 דקה, סיבוב המנה עבור אפילו בראונינג.
תן gratin לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.