קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שמנת לימה שעועית גראטן

שמנת לימה שעועית גראטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שמנת לימה גראטן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם שעועית לימה התינוק, פטריות קרמיני, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פטריות שמנת, שעורה ומרק שעועית לימה, איך לבשל: Sigarillas (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) וסקווש בחלב קוקוס, ו מטבל שעועית לימה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרישות הפרוסות ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהם מתרככים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הפטריות, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המניה, שמנת, עלי דפנה וטרגון ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
6
שים את שעועית לימה קפואה בחלק התחתון של זכוכית 12-14 כוס או צלחת אפייה קרמית.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את תערובת קרם חם על limas.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים במשך 1 1/4 שעות, או עד רוטב שמנת מעובה.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים את המטגן. בקערה קטנה, לזרוק את פירורי הלחם עם פרמזן וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים את הפירורים על שעועית לימה מטגן במשך כ 1 דקה, סיבוב המנה עבור אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
11
תן gratin לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.