קרם של מרק עוף מאפס הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 157 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לכם חלב, הקרקע כלספייס, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. . וזה די טוב. נסו שמנת של מרק עוף מאפס, קרם של מרק פטריות מאפס ללא גלוטן, ו Scratch Boston Cream Pie (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 1 כף של ציר עוף בסיר מעל חום בינוני-נמוך, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום במרק עד שהם מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
יוצקים את שאר המרק ו 1/2 כוס חלב, ולהקציף במלח, פלפל שחור, פטרוזיליה, תיבול פלפל לימון, allspice, ופפריקה. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום, ולאפשר להתבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימון
פלפל שחור
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פפריקה
פטרוזיליה
מרק
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
לטאטא יחד את החלב שנותר ואת הקמח עד חלקה, וטאטא את תערובת החלב לתערובת המניה החמה. המשך לטאטא ברציפות כדי למנוע גושים עד המרק מגיע כמעט לרתיחה ומתעבה.