קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

שני פאדג'טון

שני פאדג'טון
פאדג'שני טון נטול גלוטן, ומספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 82 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שבבי אפיית שוקולד מריר קקאו של ג'ירארדלי, צ' יפס קלאסי של ג'ירארדלי, חלב מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. מתכונים דומים: פאדג'דו-גוני, בראוניז פאדג'דו-גוני, ו עוגת גבינה דו-גונית.

הוראות

1
מרפדים תבנית בגודל 8 על 8 על 2 אינץ ' בנייר כסף, ומאריכים נייר כסף על שולי התבנית. מעיל נייר כסף עם תרסיס בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בסיר גדול שלבו ג 'ירארדלי צ' יפס לבן קלאסי וחלב מרוכז ממותק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מחממים ומערבבים על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה. צפה בזהירות כדי למנוע חריכה. שופכים במהירות מחצית מהתערובת לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים 1/2 כוס מהגירארדלי. 60% קקאו שוקולד מריר צ ' יפס. למעלה עם תערובת הנותרים של צ ' יפס חלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
5
מפזרים את יתרת 1/4 הכוס צ ' יפס מריר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
6
תן לעמוד במשך 1 דקה כדי לאפשר את הצ ' יפס כדי לרכך. מערבבים בעדינות את התערובות יחד עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות או עד המשרד. כאשר הפאדג ' יציב, השתמש בנייר כסף כדי להרים אותו מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
9
תהנה מיד, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים, או במקרר עד 2 שבועות.