שני תירס פולנטה עם עגבניות, בזיליקום וגבינה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא בצל, גרעיני תירס, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. נסו פולנטה בזיליקום קרמי עם עגבניות קלויות, עוף עם תירס טרי, עגבניות ופולנטה שמנת, ו פולנטה תירס מתוק עם עגבניות קלויות ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרק, תירס ושום; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות. מוסיפים לאט פולנטה, ערבוב עם מקצף עד פולנטה עבה (כ 5 דקות).
מוסיפים גבינה, ערבוב להמס. מערבבים במלח ופלפל.
הסר מהחום; מפזרים עגבניות ובזיליקום.