שניצבוט (לחם חג המולד הגרמני)
שניצבוט (לחם חג המולד הגרמני) עשוי להיות רק הלחם שאתם מחפשים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 2565 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שזיפים מיובשים, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה מושלם עבור חג המולד. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: Stollen (לחם חג המולד הגרמני), בלגרדר ברות (עוגיות חג מולד גרמניות), ו לחם חג המולד Panettone למכונת הלחם.
הוראות
משמנים קערה גדולה. גריז קל שלושה 5 x 9 מחבתות כיכר.
יוצקים את המים החמים לתוך קערת ערבוב גדולה, ומערבבים את השמרים עד מומס. לאפשר לנוח עד התערובת הופכת שמנת, על 15 דקות. מערבבים ב 2 כפות של סוכר לבן ו 3 כוסות קמח עד מעורב באופן שווה.
יוצקים את מיץ שזיפים לתוך מחבת, ומערבבים את mincemeat מרוכז. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, ומבשלים 1 דקה ברתיחה מתגלגלת.
הסר מהחום, ומערבבים בשזיפים, חמאה, צימוקים, אגוזי מלך, סוכר חום ומלח.
שלב את תערובת שזיפים עם תערובת שמרים בקערת הערבוב. מערבבים בהדרגה את הקמח, 1 כוס בכל פעם, עד מעורבב היטב כדי להפוך את הבצק לח. הפוך על לוח מקומח, ולשים בכל קמח שנותר לעשות 9 כוסות. לאסוף בצק לכדור ולמקם לקערה משומנת. מכסים במטלית, ומניחים במקום חם עד הכפלת גודל, על 1 1/2 שעות.
אגרוף למטה בצק, ללוש קלות על לוח מקומח, ולחזור לקערה. אפשר לעלות שוב, על 1 שעה.
להפוך את הבצק על לוח מקומח. אגרוף למטה וצורה לתוך 3 כיכרות.
מניחים כל כיכר לתוך מחבת כיכר מוכנה. גריז קל צמרות של כל כיכר עם1 כפית חמאה. מכסים במטלית נקייה, ומאפשרים לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. חום נמוך ל 250 מעלות F (120 מעלות C), ואופים 1/2 שעה יותר.
להסיר מחבתות, מגניב על מדפים.