קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות3
ציון בריאות55
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג המולד
מגזין

שניצבוט (לחם חג המולד הגרמני)

שניצבוט (לחם חג המולד הגרמני)
שניצבוט (לחם חג המולד הגרמני) עשוי להיות רק הלחם שאתם מחפשים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 2565 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שזיפים מיובשים, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה מושלם עבור חג המולד. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: Stollen (לחם חג המולד הגרמני), בלגרדר ברות (עוגיות חג מולד גרמניות), ו לחם חג המולד Panettone למכונת הלחם.

הוראות

1
משמנים קערה גדולה. גריז קל שלושה 5 x 9 מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את המים החמים לתוך קערת ערבוב גדולה, ומערבבים את השמרים עד מומס. לאפשר לנוח עד התערובת הופכת שמנת, על 15 דקות. מערבבים ב 2 כפות של סוכר לבן ו 3 כוסות קמח עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
יוצקים את מיץ שזיפים לתוך מחבת, ומערבבים את mincemeat מרוכז. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, ומבשלים 1 דקה ברתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון מרוכזבשר טחון מרוכז
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום, ומערבבים בשזיפים, חמאה, צימוקים, אגוזי מלך, סוכר חום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
שלב את תערובת שזיפים עם תערובת שמרים בקערת הערבוב. מערבבים בהדרגה את הקמח, 1 כוס בכל פעם, עד מעורבב היטב כדי להפוך את הבצק לח. הפוך על לוח מקומח, ולשים בכל קמח שנותר לעשות 9 כוסות. לאסוף בצק לכדור ולמקם לקערה משומנת. מכסים במטלית, ומניחים במקום חם עד הכפלת גודל, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
אגרוף למטה בצק, ללוש קלות על לוח מקומח, ולחזור לקערה. אפשר לעלות שוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להפוך את הבצק על לוח מקומח. אגרוף למטה וצורה לתוך 3 כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
מניחים כל כיכר לתוך מחבת כיכר מוכנה. גריז קל צמרות של כל כיכר עם1 כפית חמאה. מכסים במטלית נקייה, ומאפשרים לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. חום נמוך ל 250 מעלות F (120 מעלות C), ואופים 1/2 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להסיר מחבתות, מגניב על מדפים.

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם בחירות נהדרות לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.