שניצל וינאי
שניצל וינאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 681 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו שניצל וינאי, שניצל וינאי, ו שניצל וינאי (מתכונים דומים).
הוראות
קו תבנית אפייה גדולה עם doublelayer של מגבות נייר.
לטאטא קמח 1 כפית מלח בקערה רדודה רחבה. Lightlywhisk ביצים ושמנת בקערה רחבה אחרת עד החלמונים והלבנים הם פשוט מפוספסים.
מערבבים פירורי לחם ו 2 כפיות מלח בקערה רדודה רחבה שלישית. פרוסות Poundveal בין יריעות פלסטיק wrapto 1/8 "-1 / 16" עובי, להיות זהיר לא totear. מתבלים קלות במלח ופלפל.
Prop מדחום מטגן עמוק גדולמחבת עמוק; לשפוך שמן כך הנורה issubmerged.
חום שמן על חום בינוני to350°F.
מוסיפים חמאה למחבת ומתאימים חום כדי לשמור על 177°.
לדלות 2 פרוסות עגל בתערובת קמח;לנער את עודף. טבול בביצה. הפעל מעיל; לנער את עודף. לדלות פירורי לחם, לחיצה לדבוק; לנער את עודף.
העבר פרוסות למחבת. באמצעות largespoon, בזהירות להשרות את החלק העליון של הווילעם שמן חם. מבשלים עד puffsand breading מתחיל חום, על 1 דקה. Turnand לבשל עד השחמה, על 1 minutelonger.
העברה למגבת נייר-linedsheet. חזור עם פרוסות עגל שנותרו.
מקשטים עםפלחי לימון ופטרוזיליה או חסה.