שנקי טלה טוסקני
שנקי טלה טוסקני הוא חלב חינם ומספק כ 5 מנות. במנה עיקרית זו יש 543 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכריות עגבניות מיובשות, צלעות כבש, שעועית צפונית משובחת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שוק טוסקני כבש עם שעועית לבנה, כבש מטוגן / שוק כבש, ו צלעות כבש (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; לשלב עם 3 כוסות מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה.
מניחים קמח, מלח ופלפל בשקית פלסטיק גדולה zip-top; מוסיפים כבש. חותם; לנער מעיל.
הסר כבש מן התיק; לנער את תערובת קמח עודף. שמור 1 1/2 כפיות תערובת קמח, ולהניח בצד.
מחממים 1 כפית שמן בסיר לחץ של 6 ליטר על אש בינונית.
להוסיף 1 שוק כבש; לבשל 8 דקות מכל הצדדים או עד השחמה.
הסר כבש מהמחבת. חזור על הנוהל עם 1 כפית שמן ו 1 שוק כבש.
מוסיפים שאלוט ושום, ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים את השעועית, 1/4 כוס מים, שמורות 1 1/2 כפית תערובת קמח, יין אדום, ואת 4 המרכיבים הבאים (יין באמצעות מרק). סגור מכסה; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה (כ 7 דקות). להתאים את החום בינוני או ברמה הנדרשת כדי לשמור על לחץ גבוה; לבשל 45 דקות.
הסר מהחום; מניחים את התנור תחת מים זורמים קרים.
הסר כבש מן המחבת; מגניב לחלוטין.
הסר בשר מעצמות; להיפטר מעצמות, שומן, סחוס. שומן דל שומן מפני השטח. מערבבים בשר לתוך תערובת שעועית.