קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

שעועית Fava עם קרם Fraîche ונענע

שעועית Fava עם קרם Fraîche ונענע
אם יש לכם קרם פרש, עלי מנטה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפונה עם פנצ'טה, מנטה וקרם פרש, ארוחת ערב הלילה: תרד עם נענע וcrème Fraîche, ו ארוחת ערב: צלעות כבש עם שעועית שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את favas, לפצל לפתוח את התרמילים ולהסיר את השעועית. בינתיים, להביא סיר מלא מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים קערה מלאה במי קרח ליד הכיריים שלך. זרוק את השעועית לתוך המים הרותחים ומבשלים 3 דקות (זה יותר מאשר רוב המתכונים להנחות כי השעועית אינם מבושלים שוב).
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את השעועית ולוקעים אותם במהירות לתוך מי הקרח. עם הציפורן שלך, לנקב את העור של כל שעועית ליד קצה אחד ולסחוט את השעועית בעדינות כדי לשחרר את העור. אל תדאג אם השעועית נפרדת לחצאים. אתה צריך בערך 2 כוסות שעועית.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה, להקציף יחד fraîche קרם, שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את פול ה-fava, עלי נענע, וגרידת לימון וזורקים לשלב. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות לפני ההגשה לצנן ולאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
6
לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים מקורר.
8
לשתות
מרכיבים שתצטרך
9
הפאבים הארציים, המרים מעט ועשבי המנטה קוראים לחריף, סוביניון בלאן עשבוני מאחד האזורים הקרים יותר של קליפורניה. סלנה ממחוז קרנרוס בעמק נאפה עונה על התיאור הזה.
מרכיבים שתצטרך
10
Reprinted with permission from Pintxos: Small Plates in the Basque Tradition by Gerald Hirigoyen with Lisa Weiss, copyright © 200
11
צילום זכויות יוצרים © 2009 by Maren Caruso. פורסם על ידי Ten Speed Press.