קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

שעועית אדומה וצלעות חזיר

שעועית אדומה וצלעות חזיר
שעועית אדומה צלעות חזיר דורש כ 9 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לכם עלה דפנה, צלעות חזיר, שוק חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו צלעות חזיר עם אורז ושעועית, צלעות חזיר עם שעועית לבנה, ו שעועית לימה וצלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית האדומה לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה. לחלופין, אתה יכול להביא את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. לאחר רותחים, לכבות את החום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לנקז ולשטוף לפני השימוש.
3
מניחים את השעועית ספוג לתוך סיר גדול, ומכסים עם 1/2 אינץ ' של מים. מערבבים את הבצל, שום, עגבניות חתוכות לקוביות, עלה דפנה, רתיחה סרטנים, מלח סלרי, פתיתי פלפל אדום. נסטלה חזיר מעושן למשכן עמוק לתוך השעועית. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד השעועית הם בעיקר במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חזיר מעושן הוקחזיר מעושן הוק
מלח סלרימלח סלרי
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לחשוף את השעועית, להסיר את הוק החזיר, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
מניחים את צלעות החזיר לתוך הסיר ומכסים עם שעועית. להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד צלעות חזיר הם כבר לא ורוד במרכז, השעועית הם מכרז לחלוטין, ואת התערובת התעבה קצת, כ 20 דקות. בעוד צלעות החזיר מתבשלות, להסיר את הבשר מן החזיר ולגרס לחתיכות בגודל ביס. מערבבים את בשר החזיר לתוך השעועית ומתבלים עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף