שעועית אדומה וצלעות חזיר
שעועית אדומה צלעות חזיר דורש כ 9 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לכם עלה דפנה, צלעות חזיר, שוק חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו צלעות חזיר עם אורז ושעועית, צלעות חזיר עם שעועית לבנה, ו שעועית לימה וצלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית האדומה לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה. לחלופין, אתה יכול להביא את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. לאחר רותחים, לכבות את החום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
מניחים את השעועית ספוג לתוך סיר גדול, ומכסים עם 1/2 אינץ ' של מים. מערבבים את הבצל, שום, עגבניות חתוכות לקוביות, עלה דפנה, רתיחה סרטנים, מלח סלרי, פתיתי פלפל אדום. נסטלה חזיר מעושן למשכן עמוק לתוך השעועית. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד השעועית הם בעיקר במכרז, על 1 שעה.
לחשוף את השעועית, להסיר את הוק החזיר, ומערבבים היטב.
מניחים את צלעות החזיר לתוך הסיר ומכסים עם שעועית. להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד צלעות חזיר הם כבר לא ורוד במרכז, השעועית הם מכרז לחלוטין, ואת התערובת התעבה קצת, כ 20 דקות. בעוד צלעות החזיר מתבשלות, להסיר את הבשר מן החזיר ולגרס לחתיכות בגודל ביס. מערבבים את בשר החזיר לתוך השעועית ומתבלים עם מלח ופלפל לפני ההגשה.