תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית אדומה תוצרת בית ואורז. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך פלפל טרי סדוק, עלי דפנה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, שעועית אדומה דרום ואורז עם טורקיה, ו הפצצה עוף דרומי עם שעועית אדומה ואורז וכרוב ירוק (מתכונים דומים).
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.