שעועית אפויה בבוסטון
שעועית אפויה בבוסטון היא תוספת שמגישה 10. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 318 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שעועית אפויה בבוסטון, שעועית אפויה בבוסטון, ו שעועית אפויה בבוסטון.
הוראות
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מניחים שעועית בכמות של 3 או 4. סיר איטי; להוסיף 4 כוסות מים. מכסים ומניחים לעמוד בן לילה.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים. מחזירים שעועית לסיר איטי; מוסיפים חזיר מלח.
בקערה קטנה שלבו את הבצל, הסוכר החום, המולסה, הסוכר, החרדל, המלח, הציפורן, הפלפל והמים שנותרו.
יוצקים תערובת על שעועית; מערבבים לאיחוד.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 10-12 שעות או עד שהשעועית רכה.